Handelsbetingelser

Følgende vilkår gælder for alle ydelser og produkter, der bliver solgt og leveret gennem Drueklubben ApS og andre hjemmesider, der administreres af Drueklubben ApS. Handelsbetingelserne gælder for enhver opgave, Drueklubben ApS påtager sig.

Din adgang til og brug af hjemmesiden udgør samtykke til at være bundet af disse betingelser, som etablerer et kontraktforhold mellem dig og Drueklubben ApS. Hvis du ikke giver samtykke til vilkårene, må du ikke tage adgang til eller bruge hjemmesiden.

Drueklubben ApS kan fra en tid til anden ændre vilkårene. Ændringerne i vilkårene vil træde i kraft, efter Drueklubben ApS slår sådanne opdaterede vilkår op på rette sted. Din fortsatte adgang til eller brug af hjemmeside eller køb af vores produkter efter sådanne opslag udgør samtykke til at være bundet af de ændrede vilkår.

Generelle oplysninger

Drueklubben ApS

CVR. 41485019

Vestervang 28
8000, Aarhus C

mail@drueklubben.dk
Tlf. +45 23 73 00 01

Drueklubben ApS er formidler og leverandør af vin-produkter og billetter til vin-relaterede arrangementer, på vegne af danske vinforhandlere. Drueklubben ApS formidler gennem sin platform, salg af produkter og arrangementer relateret til vin, leveret af vores samarbejdspartnere der består af danske vinforhandlere. Varerne leveres direkte til kunden af den enkelte vinforhandler.

Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på den pågældende vare. Alle priser er inklusive moms og angives i DKK.

Drueklubben ApS kan frit ændre de oplyste priser uden forudgående varsel. Er der sket en trykfejl og køber burde vide eller ved, at der er tale om en trykfejl, kan køber ikke få den trykfejlede pris. Drueklubben ApS kan til hver en tid annullere en ordre, der er sket ved en trykfejl på prisen.

Alle ordrer tillægges fragtomkostninger. Ved bestilling kan du se den endelig pris, hvilket er inklusive moms, afgifter og eventuelle fragtomkostninger.

Hos Drueklubben ApS kan der betales med Dankort, Kreditkort, MasterCard og MobilePay. Drueklubben ApS trækker først beløbet, når ordren er sendt.

Fortrolighed

Hos Drueklubben ApS mener vi, at tillid og fortrolighed er afgørende for et godt samarbejde. Alle oplysninger modtaget fra dig eller om dig vil blive behandlet fortroligt, og alle medarbejdere er underlagt tavshedspligt.

Ansvar

Drueklubben ApS er ikke ansvarlige for nedbrud eller midlertidige afbrydelser på vores hjemmeside, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, der er uden for Drueklubben ApS kontrol. Det kan ikke garanteres, at du kan anvende downloadede filer på alle computere, og ved brugen af filerne vil det altid formodes, at du er i besiddelse af en software, som kan åbne/læse den relevante fil.

Produktansvar

For sådanne skader, som umiddelbart er omfattet af lov nr. 481 af 7. juni 1989 om produktansvar, gælder lovens bestemmelser.
For så vidt angår produktansvar, der ikke er omfattet af ovennævnte lovs bestemmelser, gælder følgende begrænsninger:

-              Drueklubben ApS er kun ansvarlig for personskade, hvis det bevises, at skaden skyldes fejl eller forsømmelse begået af Drueklubben ApS eller andre, som Drueklubben ApS har ansvaret for.

-              Drueklubben ApS er ansvarlig for skade på fast ejendom og løsøre på samme betingelser som for personskade.

Drueklubben ApS og kunden er gensidigt forpligtet til at lade sig sagsøge ved den domstol eller voldgiftsret, som behandler erstatningskrav, der er rejst mod en af dem på grundlag af en skade, som påstås forårsaget af materiellet.

Levering
Vi leverer kun til Danmark inkl. brofaste øer. Ønsker du levering til ikke-brofaste øer koster fragt 135 kr.

Vi afsender normalt din vare inden for 1 døgn efter modtagelsen af ordren, hvorefter ordrebekræftelsen sendes. Vi tilbyder kun levering af varerne direkte til dig på din adresse, via eksterne fragtmænd.

Hvis leverancen er forsinket, vil vi Drueklubben ApS underrette kunden herom pr. e-mail.

Alle produkter og varer købt hos Drueklubben ApS forbliver dennes underleverandørers ejendom indtil leveringstidspunktet. Dette betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler Drueklubben ApS underleverandører indtil leveringstidspunktet har fundet sted. Leveringstidspunktet anses, når varen er leveret til fragtmand.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler varer hos os.

Fortrydelsesfristen udløber efter 14 dage, regnet fra den dag du modtager varen.

Du skal inden for 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde købet. Meddelelsen skal gives ved Mail på: mail@drueklubben.dk

Ved køb af vin-arrangementer, kan du fortryde dette køb op til 7 dage inden arrangementets startdato. Meddelelse herom skal gives ved Mail på: mail@drueklubben.dk

Returnering

Returnering af varer med fejl eller mangler

Ved returnering af varer med fejl eller mangler, hvor der herefter skal ske reparationer eller omlevering, vil ske efter følgende procedure: Du bedes kontakte os på mail@drueklubben.dk og gøre rede for de pågældende fejl og mangler, ved brug af billedmateriale. Herefter bedes du sende varen retur til vores underleverandør, og du vil få oplyst oplysninger omkring levering via e-mail. Underleverandøreren vurderer efterfølgende om varen skal repareres, ombyttes eller om der bør ske et afslag i prisen.

Såfremt vi finder, at der er fejl eller mangler ved det leverede produkt, betaler vi for fragten ved returneringen, hvortil du vil få refunderet dine retur-forsendelsesomkostninger.

Returnering ved fortrydelse

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter du har modtaget ordren. Du skal selv betale udgifterne til returnering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Der skal derfor gemmes postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde varen fungerer på.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen

Hvis du fortryder dit køb, får du det fulde beløb tilbage, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde: Efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret eller beskadigelse af produkterne som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi refunderer din betaling senest fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi forbeholder os retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre der er fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til en nærmere angivet adresse, afhængigt af hvilken af vores tilknyttede forhandlere der har leveret varen.

Reklamationsret

Købelovens regler finder anvendelse på varekøb. Du har derfor 24 måneders reklamationsret, hvis der er mangler ved din vare. Du har derfor mulighed for at få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, alt afhængige af den konkrete situation, som Drueklubben ApS tager stilling til.

Reklamationsret finder ikke anvendelse, hvis manglen er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du kan reklamere over et produkt ved at kontakte os på e-mail: mail@drueklubben.dk

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Varen sendes til en nærmere angivet adresse, afhængigt af hvilken af vores tilknyttede forhandlere der har leveret varen.

Persondatapolitik

 For at du kan indgå en aftale med os og handle på drueklubben.dk har vi brug for følgende oplysninger om dig: Navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik.

Lovvalg og værneting

 Enhver tvist der udspringer af dit køb gennem Drueklubben ApS samt på hjemmesiden eller heraf følgende tvister, herunder disse handelsbetingelers omfang eller gyldighed, er underlagt dansk ret og skal indbringes for Retten i Aarhus.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via mail: mail@drueklubben.dk

Har vi ikke fundet en løsning sammen, har du mulighed for at indgive en klage til Center for Klageløsning;

Nævnenes Hus

Toldboden 2

Viborg 8800

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse:

mail@drueklubben.dk

DEL DINE VINOPLEVELSER MED DRUEKLUBBEN

Tag #drueklubben på Instagram og Facebook og del dine oplevelser med vin med andre i klubben

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

© Copyright drueklubben.dk 2020
lockchevron-down