Riesling Trocken “alte reben” Mosel 2015

Hvidvin fra Tyskland
199,00 DKK

Yderligere information

Vintype

,

Land

Druer

Område

Årgang

Producent

Alexander Hässler

Stilart

Frisk & sprudlende

Serveringsforslag

, ,

Anledning

,

Anmeldelser

Alkohol

11%

Indhold

75 cl

Beskrivelse

Riesling Trocken "alte reben" Mosel 2015
Riesling ’Alte Reben’ 2015 er som navnet indikerer, lavet på 100% Riesling, som også er Tysklands nationaldrue. Alte Reben er den tyske oversættelse af ’Vieilles Vignes’, som betyder gamle vinstokke. Der er ikke nogen fast regel omkring, hvornår vinstokke må få denne betegnelse, men vi har i dette tilfælde at gøre med 50 år gamle vinstokke, hvilket helt sikkert falder ind under kategorien.

Druerne stammer fra de to marker Kirchberg & Hasenläufer i byen Burgen.

Vinen her har en virkelig frisk og imødekommende duft af citrus. Smagen er fyldig og frisk, hvor noterne af citron og grapefrugt kombineret med et strejf af fersken og annanas giver en skøn smag. Når man drikker vinen, føles den næsten prikkende på tungen, hvilket giver en utrolig behagelig drikkeoplevelse.

Vi foreslår at drikke vinen til fiskeretter eller milde thai-retter, hvor frugten og syren i vinen skaber en god harmoni med madens friskhed og lette ’spicy’ smag.

 

Producenten - Alexander Hässler
Vinmageren Alexander Hässler er en relativ ny vinproducent, som begyndte at producere vin i 2015. Det har været Alexander Hässler’s livslange drøm at producere sin egen vin. Omkring dette siger han selv:

” Love can take on many different forms. Parental love, partner love, friendship love. A few years ago, I found my love for wine and fulfilled my life’s dream in 2015. “

Alexander Hässler har sit vinhus i Mosel, som er den ældste vinproducerende region i hele Tyskland. Vinmarkerne ligger her på stejle sydvendte skråninger, hvor de får sol og varme i korte koncentrerede perioder.

DEL DINE VINOPLEVELSER MED DRUEKLUBBEN

Tag #drueklubben på Instagram og Facebook og del dine oplevelser med vin med andre i klubben

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

© Copyright drueklubben.dk 2020
lockchevron-down