Pommard 2017 1ér Cru “Les Pezerolles”

Rødvin fra Frankrig
560,00 DKK

På lager

Yderligere information

Vintype

Land

Druer

Område

Årgang

Producent

Moissenet Bonnard

Stilart

Dyb & kompleks

Serveringsforslag

,

Anledning

,

Anmeldelser

Lagring

Alkohol

13%

Indhold

75 cl

Beskrivelse

Enkeltmarks vin fra top mark i Pommard ????????

Pommard 2017 1ér Cru “Les Pezerolles”, er en enkeltsmarksvin fra den berømte 1ér Cru mark "Les Pezerolles" i Pommard. Pommard byen ligger i Côte du Beaune delen af Côte d'Or, hvor man finder vine af høj kvalitet. Det familieejede hus Domaine Moissenet-Bonnard producerer denne skønne vin med stor passion for håndværket, og sætter en dyd i at få markens spændende terroir ind i vinen, som her er opnået til perfektion. Huset har også mindre plots i mange af de nærligende byer som Puligny, Beaune, Meusault & Auxey-Duresses og Nuit st. Georges.

 

Et godt bud på årets nytårsvin ????

I Pommard producerer man udelukkende rødvin, og stilen her mere mørk og maskulin end man typisk oplever i Bourgogne, hvor de ofte fremstår mere lette og elegante. Vinen her har netop god kraft, og det fantastiske terroir afgiver lette animalske noter med massere af saft og kraft.  Du får en koncentreret smag af mørke bær, tobak og læder, og er et godt match med både kalvekød og oksekød i forskellige former. Det kunne være helstegt mørbrad eller et par gode røde bøffer herpå. Det er en fantastisk vin, som vi godt kunne se være årets nytårsvin hos mange vinelskere.

 

Vores anbefalinger ????

Som ved så mange andre store vine, er en karaffel og god tid din bedste ven. Åben vinen tidligt på dagen, og hæld den på en karaffel, hvor den har mulighed for at åbne sig rigtigt op inden servering. Bourgogne og Pinot Noir-druen drikkes optimalt ved en lavere temperatur, hvor du opnår den bedste smagsoplevelse. Smid den derfor gerne på køl 1-2 timer før servering.

DEL DINE VINOPLEVELSER MED DRUEKLUBBEN

Tag #drueklubben på Instagram og Facebook og del dine oplevelser med vin med andre i klubben

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

© Copyright drueklubben.dk 2020
lockchevron-down