Om os

HVAD ER DRUEKLUBBEN?

På Drueklubben kan du shoppe vin direkte fra Danmarks dygtige vinhandlere - på en samlet platform. 

Drueklubben er en klub af vinforhandlere og vinimportører, som hver dag leverer vin til danskerne. På Druekluben ønsker vi at tilbyde et spændende, bredt og komplekst sortiment, så alle kan finde vin de kan li'.

HVORDAN SHOPPER JEG PÅ DRUEKLUBBEN?

Vi har skabt en platform, som samler alle vinene på et sted, så når du køber vin på vores hjemmeside, så sendes vinene direkte fra vinhandleren ud til dig. 

På hjemmesiden kan du nemt finde vinene, som du søger med vores søgefunktion eller vores filtrering, hvor du kan vælg land, område, druer, stilart, anledninger og madsammensætninger. Det gør det nemt at finde lige præcis den vin, som du søger.

PERSONERNE BAG DRUEKLUBBEN

Drueklubben er startet i 2020 af to iværksættere med kæmpe passion for vin. 
I sommeren 2020 blev stifterne Mads Nyvang Nielsen og Marius Mellembakken Holm enige om at skabe en vinplatform, som skulle være et stort kollektiv af vinhandlere over hele landet. Dette skulle gøre det nemmere for danskerne at finde vine nye spændende vinoplevelser, og samtidigt gøre det nemmere for små og mellemstore vinhandlere at blive mere synlige online.

VINPARTNERE

Champagne Guru

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til hjemmesiden, en ordre eller hvordan man bliver vinpartner hos Drueklubben, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os
Marius: +45 23 73 00 01
Mads: + 45 31 37 14 47

Skriv til os:
mail@drueklubben.dk