Om os

Om os

Kerneværdier

Plads til alle

På Drueklubben er der plads til alle. 
Vi har skabt en platform, hvor du kan finde vin, artikler og arrangementer til enhver smag. Uanset om du drikker dit første glas vin i dette moment, eller om du er verdensmester i blindsmagning, er der plads til dig.

Vin skal deles

Målet med Drueklubben er at skabe en markedsplatform, hvor vores fælles interesse for vin deles. Det kan være på de sociale medier, til arrangementer og meget andet. Har du en ide til en artikel, eller noget andet, så kontakt os bare!

Aktuelt og moderne

Med Drueklubben.dk forsøger vi at give nyt liv til vinbranchen. Vi skaber rammerne, og alle brugere og kunder af Drueklubben skaber indholdet. Vi forsøger at nytænke måden, vi køber og deler vin på. Er du ikke allerede tilmeldt Drueklubbens nyhedsbrev, så bliv det lige her.

Hele Danmarks vinfællesskab

Hvad er Drueklubben?

Drueklubben er hele Danmarks vinfællesskab, hvor vi samler de forskellige parter i vinbranchen og skaber en platform, hvor vininteresserede kan finde vin, information og arrangementer. Drueklubben er både for private vininterresserede, men også for fagfolk, som ønsker at dele deres viden, sælge vin og afholde arrangementer. Vi har et mål om at blive Danmarks bedste vinfællesskab.

Hvordan fungerer det?

Drueklubben.dk er en formidlingsplatform, som skaber rammerne for, at fagfolk og vinentusiaster kan dele deres fælles interesse, nemlig vin. Mange danskere elsker et godt glas vin, og i Danmark har vi enormt mange dygtige fagfolk inden for vinens verden. Det kan både være importører, arrangører, vinskribenter og meget mere. Vi forsøger samle disse parter på Drueklubben.

Vinmarked

Vinmarkedet er bygget op omkring vinforhandlere, som sælger deres vine igennem vores portal. Vi tilbyder dem en færdig webshopsløsning og vores forhåbning er, at de i samarbejde med os, kan komme ud til nye forbrugere. Når du køber vin på vinmarkedet, køber du direkte ved vinforhandleren, til samme gode pris, som ved vinforhandleren selv! Ofte har vinforhandlerne vine, du ikke finder ved eksempelvis supermarkedet. Tjek det ud!

Vinartikler

Det er altid interessant at høre om nye vine, høre hvad andre folk tænker, og holde sig opdateret på tingene. Indenfor vin sker der utrolig meget, og der er hele tiden nye spændende tiltag, som påvirker vinbranchen. Vi samarbejde med forskellige skribenter, som leverer vinartikler til Drueklubben, og deler deres viden og nyheder, så du kan holde dig helt opdateret, og være helt skarp næste gang vinklubben kommer på besøg 😉

Vinarrangementer

Vin skal deles og nydes i fællesskab, hvilket gøres bedst til arrangementer. På Drueklubben finder du forskellige arrangementer, og du kan booke dit eget private arrangement direkte på drueklubben.dk. Vores mål er at få samlet alle Danmarks vinarrangementer på vores platform, så man altid ved, hvor man skal gå hen for at finde sit næste arrangement.

Hvem er vi?

Ofte stillede spørgsmål

Hvem køber jeg af, når jeg handler på Drueklubben.dk?

Vi formidler danske vinforhandlers vine på vores vinmarked. Det betyder at du handler direkte med vinforhandlerne, og du som forbruger kan købe vinene til samme gode pris, som ved vinforhandleren selv.

Hvad koster levering af vin?

Varerne sendes direkte fra vinforhandleren, hvorfor der er en leveringspris på 50,- kr. per vinforhandler du køber fra på hjemmsiden. Køber du ved 3 forskellige vinforhandlere i en ordre,  betaler du 150 kr. i alt i levering.

Hvornår kan jeg forvente at modtage vinene?

Dine vine vil blive leveret indenfor et par hverdage og senest 7 hverdage efter du bestilte produkterne. Er der gået mere end 7 dage, så skriv venligst til os på: support@drueklubben.dk
Har du i din ordre bestilt vine fra 2 vinforhandlere modtager du to pakker. En fra hver vinforhandler.

Hvad modtager jeg, som medlem af Druekubbens nyhedsbrev?

 Du modtager tilbud, nyheder og opdateringer som medlem af Drueklubbens nyhedsbrev. Det er selvfølglig helt gratis!

Hvordan bliver man vinforhandler på Drueklubben?

Vi forsøger at give forbrugerne, så mange muligheder som muligt for at købe vin, og tilbyde et bredt sortiment. Er du interesseret i at blive vinforhandler, så skriv til os på: mail@drueklubben.dk

Hvordan bliver man skribent på Drueklubben?

Vi samarbejder med forskellige skribenter, som leverer vinartikler til  Drueklubben.dk. Har du noget på hjertet, og vil du høre mere om muligheden for at blive skribent, så skriv til os på mail@drueklubben.dk

Hvordan opretter jeg et vinarrangement?

Er du interesseret i at sælge billetter til vinarrangementer på Drueklubben, så skriv til os på mail@drueklubben.dk

Jeg har brug for hjælp, hvad gør jeg?

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til os på mail@drueklubben.dk

DEL DINE VINOPLEVELSER MED DRUEKLUBBEN

Tag #drueklubben på Instagram og Facebook og del dine oplevelser med vin med andre i klubben

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

© Copyright drueklubben.dk 2020
1 lockchevron-down