Quelías Rosé 2021 - Verdens bedste rosévin

Dette er verdens bedste rosévin! Det er ikke bare os der siger det, Quelías Rosé blev til Bruxelles Concours 2019 kåret til verdens bedste rosévin. Vi vil også godt stå inde for den bedømmelse, for der er tale om en ekstraordinær god vin.

 

Producent - Bodegas Sinforiano
Bodegas Sinforiano er en familieejet vingård, som ligger i Mucientes lidt udenfor byen Valladolid. Området hedder D.O Cigales, hvilket er en del af området Castilla y León, som blandt andet indeholder Ribero del Duero området. Vinhuset nyder her godt af at ligge på et højt plateau 740 meter over havet.

Vingården har fornyligt gennemgået en større modernisering, hvor alle de nyeste teknologier er blevet taget i brug. Samtidig med denne modernisering har de bygget helt ny vinkælder, som uden tvivl er et besøg værd. Selvom produktion er blevet mere moderne, så forsøger de stadig at bevare vinenes mere traditionelle karakter og opretholde en bæredygtig produktion.

 

Vinen
Quelias er en rose, som ikke blot er et biprodukt af rødvinsproduktionen, men som er lavet med formålet at lave en rosé af højeste kvalitet.

Vinen er lavet på en blanding af de 4 spanske druer Albillo, Verdejo, Tempranillo & Garnacha. Vinstokkene er i gennemsnit hele 60 år, hvilket ikke er normalt i produktionen af rosévin, men det har Bodegas Sinforiano valgt i dette tilfælde for at fremme den høje kvalitet. Druerne er håndplukket af familien, og kun de bedste druer bliver valgt til vinen her.

Quelias er en fantastisk flot og elegant flaske, og den lette lyserøde farve på vinen fremstår utroligt flot. I duften bliver man hurtigt ramt af massere fersken, grapefrugt og en smule jordbær. Man bliver helt forelsket i vinen her fra første duft. I smagen har denne rosé en flot balance mellem friskhed og sødme. Den fremstår elegant med masser af frugtige noter, som giver en utrolig behagelig mundfornemmelse.

DEL DINE VINOPLEVELSER MED DRUEKLUBBEN

Tag #drueklubben på Instagram og Facebook og del dine oplevelser med vin med andre i klubben

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

© Copyright drueklubben.dk 2020
8 lockchevron-down